Univer Product Zrt.

Az Univer Product Zrt. leendő gazdálkodási– és menedzsment szakos hallgatók jelentkezését várja.

Amennyiben továbbtanulásodat a 2016/2017-es tanévben a Kecskeméti Főiskola, Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Karának gazdálkodási –és menedzsment alapszakon, tervezed, úgy az Univer Product Zrt. a Főiskolával kötött együttműködés keretében a duális képzés folyamatos gyakorlati hátterét biztosítja számodra.

Hogyan kerülsz be a duális jellegű képzésbe?

Kétlépcsős felvételi folyamat:

1. lépcső

Először add be jelentkezésedet az Univer Product Zrt-hez! Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk. A sikeres kiválasztásról még a központi felvételi eljárás jelentkezési határideje előtt értesítést kapsz.

2. lépcső
Jelentkezned kell a központi felvételi eljárásban a Kecskeméti Főiskola GAMF karának gazdálkodási –és menedzsment szakára.

Figyelem!
Duális jellegű képzési formába a hallgató csak akkor folytathatja tanulmányait, ha arra valamely vállalat kiválasztotta és felvételt nyert a Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Karának gazdálkodási –és menedzsment alapszakra.
Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

Változatos és intenzív tanterv:
A képzés 7 féléves. Félévente 12-13 hét elméleti oktatást követően a munkahelyen szerzel gyakorlati ismereteket. A képzéssel kapcsolatos részletes információk a GAMF honlapján elérhetők.

A duális jellegű képzés minden résztvevőnek előnyös!

  • A duális jellegű képzési forma bevezetésének elsődleges célja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeinek összehangolása.
  • Az országosan is újszerű képzésben a hallgatók amellett, hogy gyakorlatot szereznek szakmájukban, az elméleti tudásukat bővítik a szakmai gyakorlat során. A kialakított képzési rendszerben olyan versenyképes munkavállaló kerül ki az iskolapadból, aki azonnal- több hónapos vagy akár többéves továbbképzés és további anyagi ráfordítás nélkül is – képes belépni a munka világába.
  • A képzést a hagyományosnál lényegesebb hosszabb vállalati gyakorlat, valamint a szervezetek és a hallgatók közötti sokkal szorosabb kapcsolat jellemzi.

Képzési idő
Nappali és levelező tagozaton is 6+1 félév.

Jelentkezés:
Univer Product Zrt. (6000 Kecskemét, Szolnoki út 35. )
Mentor: Szamlerné dr. Kárpáti Mónika (monika.karpati@univer.hu Tel: 76/518-176)
Jelentkezni rövid önéletrajzzal és a szakmai motiváció megjelölésével kell (elektronikusan vagy postai úton)

Határidő: 2016. május 31.
A kiválasztott jelentkezőket személyes beszélgetésre hívjuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.
A végső kiválasztás eredményéről legkésőbb 2015. július 3-ig kapsz írásos visszajelzést.

A cég honlapja

Elérhetőségeink

Kecskeméti Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment Alapszak
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Postacím: 6001 Kecskemét, Pf. 91.
Tel: (76) 516-311
E-mail: gazdmen@kefo.hu