Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt.

Az SZTA 2011 óta hajt végre sikeresen tőkebefektetéseket növekedésre képes hazai mikro-, és kisvállalatokban, ezáltal elősegítve a regionális gazdasági versenyképességet. Elsősorban a gyártó- és szolgáltató vállalkozások tőkehelyzetének megerősítését célozza, de 2013 végétől az ipari innováció és nemzetközi siker lehetőségét magában foglaló spinoff, illetve startup cégek piaci pozicionálásában is részt vesz.

Piacvezető pozíciót tölt be a végrehajtott tranzakciók számát tekintve: közel 100 tőketranzakciót és több, mint 120 kapcsolódó ügyletet hajtott végre a 30-250 milliós tranzakciós sávban. Az SZTA kezeli a legnagyobb kockázati tőke portfólió-együttest jelenleg hazánkban.

Az Alap befektetései elsősorban az alábbi területekre koncentrálódnak: gépipari és fémmegmunkáló kapacitások fejlesztése (döntően autó- és elektronikai ipari beszállítók), egészségipari szolgáltatások és beszállítói ipar, víz- és szennyvízipari innovációk alkalmazása, divat- és designipar, de a kereskedelmen és mezőgazdaságon kívül minden iparágban hajtott végre befektetéseket.

 

 A cég honlapja  Blog

 Kiket várnak?

 Gazdálkodási és menedzsment alapszakra jelentkezőket 

 Gyakorlati helyszín: Budapest

 Kapcsolat:

Török József, üzletfejlesztési és startup igazgató

E-mail: torok.jozsef@szta.hu

Jelentkezési határidő: 

Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel

Elérhetőségeink

Kecskeméti Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment Alapszak
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Postacím: 6001 Kecskemét, Pf. 91.
Tel: (76) 516-311
E-mail: gazdmen@kefo.hu