STI Petőfi Nyomda Kft.


 

 

Gondoltad volna, hogy bármelyik szupermarketben járva a polcon található termékek kartondobozainak jó része itt készül a kecskeméti Petőfi Nyomdában? Talán meglepő, de egy gyógyszertárban található gyógyszeres dobozok zömét szintén itt gyártják. Egyszerűbb és bonyolultabb konstrukciók, gyártásuk azonban nagyon komoly szakmai, mérnöki tudást igényel.

Az STI Petőfi Nyomda Kft a német STI csoport tagjaként Kelet-Közép Európa egyik vezető kartondoboz csomagolóanyag gyártója. A vállalat nemcsak a termelékenységével vívott ki vezető helyet Magyarországon, hanem a humán tőkébe fektetett beruházással is, amelynek eredményeként 2006-ban a Hewitt-HVG felmérésén az 5. legjobb magyarországi munkahelynek választották.

A nemzetközileg ismert Petőfi Nyomda és a hozzá tartozó Petőfi Service Kft. mind az 560 dolgozója azon fáradozik, hogy a megrendelők elvárásainak maximálisan eleget tegyen, és teljes szolgáltatást nyújtson a termékfejlesztéstől egészen a késztermék kiszállításáig. Mindennek előfeltétele a kreativitás, kompetencia, és dolgozóink magas szintű tudása. Ha van kedved, légy a csapatunk tagja, és vegyél részt a duális képzésben. Sikeres államvizsgád követően nálunk biztos a helyed.

A duális képzésre várjuk azoknak a felvételizőknek a jelentkezését, akik 2017 szeptemberében gépészmérnöki vagy logisztikai mérnöki vagy gazdálkodási és menedzsment  alapszakon szeretnék megkezdeni tanulmányaikat a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Karán.

 A cég honlapja

 Információk a duális képzésről és a jelentkezésről a cég honlapján

 Kiket várnak?

 Gépészmérnöki vagy logisztikai mérnöki vagy gazdálkodási és menedzsment alapszakra jelentkezőket 

 Gyakorlati helyszín: Kecskemét

 Kapcsolat: Gömöri Ferenc, HR menedzser
 E-mail: ferenc.gomori@sti-group.com
 Telefon: 76/510-210

Jelentkezési határidő: 2017. február 28. 

Elérhetőségeink

Kecskeméti Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment Alapszak
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Postacím: 6001 Kecskemét, Pf. 91.
Tel: (76) 516-311
E-mail: gazdmen@kefo.hu