Magyar Külkereskedelmi Bank

Magyar Külkereskedelmi Bank 

 

 

 Kedves felvételiző, leendő hallgató!

 Az MKB Bank szeretettel üdvözöl a duális képzés egyedüli kereskedelmi banki partnereként. A főiskola és a bank együttműködésének  keretében a jövő tanévtől gyakornoki képzést biztosítunk a GAMF Kar hallgatói számára.

 

  Az MKB a magyar bankrendszer egyik legrégebbi, meghatározó tagja. Univerzális banki szolgáltatásaink révén meghatározó piaci pozícióval rendelkezünk a  hazai üzleti szegmensekben. Az MKB alapértékeként tekint ügyfelei professzionális kiszolgálására, melynek legfontosabb elemei az ügyfélkapcsolat és  ügyfélélmény, az értékőrzés és -teremtés, valamint az innováció. A bank alapítása óta eltelt 65 év során folyamatosan épült a szakértői állományunk és  kapcsolatrendszerünk, így váltunk meghatározó szereplőjévé a hazai vállalati kereskedelem-finanszírozási, pénz- és likviditáskezelési, befektetési piacnak.  Ez tette lehetővé, hogy ma már a lakossági ügyfelek számára is magas presztízsű szolgáltatásokat nyújthatunk. Sikeres múltunknak és jelenünknek köszönhetően munkatársaink kiemelkedően elkötelezettek a bank iránt.

Miért jó az MKB Bankban dolgozni?

…mert 65 éve meghatározó szereplője a magyar bankszektornak;

…mert mérete és főbb tevékenységei alapján a bankpiac egyik legmeghatározóbb szereplője;

…mert stratégiájának átfogó felülvizsgálatát követően újrahangolt üzleti fókuszpontokkal nyújt átlag feletti színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat ügyfeleinek;

…mert új lendülettel igyekszik megfelelni a környezet gyorsan változó kihívásainak, beleértve a digitális korszak elvárásait;

…mert kiemelt céljának tekinti a jövő bankszakemberei tudásának megalapozását, hatékony segítését;

…mert kellemes munkakörnyezetet és számos fejlődési lehetőséget biztosít elégedett és elkötelezett munkavállalóinak.

Olyan dinamikus, motivált leendő munkatársakat keresünk, akik szeretik és értik a munkájukat. Hamar kiismerik magukat a bank mindennapjaiban, ügyesen tájékozódnak egy nagyobb szervezetben is, szélsebesen tudnak alkalmazkodni a viharosan változó körülményekhez, szorgalmuk és kitartásuk belső szellemi energiával és alkotóképességgel párosul.

Friss gondolataiddal, új ötleteiddel hozzájárulhatsz a legmodernebb magyar bank kialakításához, amiben számíthatsz az MKB Bank munkatársainak generációkon átívelő tudására és gyakorlati tapasztalatára, aktív segítségére. Ha befejezted a tanulmányaidat, és a legjobbak között vagy, egy hosszú távú munkakapcsolat lehetőségét kínáljuk fel neked. Csak rajtad múlik, hogy értékes, megbecsült munkatársa legyél dinamikus csapatunknak.

 

A bank honlapja


Kiket várnak?

Gazdálkodási és menedzsment alapszakra jelentkezőket

Gyakorlati helyszín: jellemzően Budapest


Kapcsolat: 

 Jajkovitz Eszter
 Telefon: 06 1 472 6880 

 Varga Borbála Zsuzsanna
 Telefon: 06 1 472 6846

 E-mail: palyazok.hpi@mkb.hu


Jelentkezési határidő: 2017. március 18.

Jelentkezés egyszerűsített önéletrajzzal és motivációs levéllel

Elérhetőségeink

Kecskeméti Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment Alapszak
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Postacím: 6001 Kecskemét, Pf. 91.
Tel: (76) 516-311
E-mail: gazdmen@kefo.hu